Politie houdt dronken man aan in Enschede

Enschede – In de nacht van vrijdag 10 op zaterdag 11 december hield de politie een 28-jarige man uit Enschede aan voor rijden onder invloed.

De politie kreeg even daarvoor een melding van een auto met kapotte banden aan de Haaksbergerstraat.

De politie trof een auto met drie lekke banden en schade aan de voorkant aan. De bestuurder blies een F. Na de blaasproef stapte de man weer in de auto. Hij wilde vervolgens niet meer uit de auto komen en ging in verzet. Bij de aanhouding verzette hij zich. Volgens getuigen en gezien de sporen is de man over de Woolderiksweg gereden en is hij op een gegeven moment rechtdoor geschoten. Vervolgens heeft hij een lichtmast geraakt, is hij over twee geleiders gereden en vervolgens via een rotonde de Haaksbergerstraat opgereden. Daar heeft hij vervolgens een reclamebord omver gereden. Bij controle bleek de man ook niet over een geldig rijbewijs te beschikken. De politie maakte proces-verbaal tegen hem op.

(Bron: politie)

Het laatste 112-nieuws uit Enschede rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van 112Enschede! Volg ons ook op Facebook!