Jeugdige bewoner opgesloten tijdens overval op woning in Enschede

Enschede – Donderdagavond tussen 18.00 uur en 18:45 uur vond er een diefstal met geweld uit een woning aan de Faradaystraat in Enschede plaats. Deze diefstal werd gepleegd door drie onbekende daders.

Een jeugdige bewoner die in het huis aanwezig was, werd in een kamer opgesloten. De woning is doorzocht en een geldbedrag is weggenomen. Niemand raakte gewond.

Gezinsleden troffen de jongen ongedeerd aan en hebben de politie geïnformeerd. Direct hierop is het politieonderzoek gestart; een sporenonderzoek is diezelfde avond gedaan in de woning.

Een buurtonderzoek vond plaats in de directe omgeving. Voor het oplossen van dit misdrijf zoekt de politie nog mogelijke getuigen.

Getuigenoproep

De recherche zoekt mensen die donderdagavond tussen 18.00 uur en 18:45 uur mogelijk iets gezien hebben, dat van belang kan helpen bij het oplossen van dit misdrijf. Iets gezien of gehoord? Denk bijvoorbeeld aan personen, maar ook voertuigen. Neem contact met de politie via 0900- 8844.

(foto: 112Twente | News United)

Het laatste 112-nieuws uit Enschede rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van 112Enschede! Volg ons ook op Facebook!