Inbrekers overlopen in woning Enschede

Enschede – Op dinsdag 12 februari zijn er drie inbrekers overlopen aan de J.H.W. ROBERSSTRAAT in Enschede.

Het is onbekend of de inbrekers goederen hebben weggenomen en zo ja, wat er is weggenomen.

De bewoonster kwam rond 10.00 uur thuis en kreeg de schrik van haar leven door de drie onbekende personen in haar woning. Nadat de inbrekers de bewoner zagen, hebben ze het op een rennen gezet en zijn voor het laatst gezien in de richting van het Oogstplein te Enschede.

De drie inbrekers voldoen aan de volgende signalementen:

Inbreker 1:

-Man van ongeveer 1,70 meter lang met een normaal postuur.

De man had een blanke huidskleur en sproeten. De man had blond haar en droeg een donkerkleurige pet.

De man had geen gezichtsbeharing. De geschatte leeftijd van de man betreft 20 jaar oud. Verder droeg de man een donkerblauwe trainingsbroek van vermoedelijk het merk Hummel. Daarboven droeg de man een donkerkleurig vest. De man droeg sportschoenen/sneakers met witte sokken die hij over de broekspijpen had getrokken.

Inbreker 2:

-Man van ongeveer 1,70 meter lang met een iets dunner postuur dan inbreker 1.

Deze man had een getinte huidskleur en een Noord Afrikaans uiterlijk. De man had donker tot zwart stijl, kort haar. De man droeg een trainingspak met donkere camouflagekleuren De geschatte leeftijd van de man betreft 20 jaar oud.

Inbreker 3:

-Man van ongeveer 1,70 meter lang.

Vermoedelijk dezelfde uiterlijke kenmerken/huidskleur als de tweede man. Verder droeg de man een donkerkleurig trainingspak. Van de derde inbreker is helaas geen verder signalement bekend.

Heb je iets gezien of weet je meer? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem een melding doen kan via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Het laatste 112-nieuws uit Enschede rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van 112Enschede! Volg ons ook op Facebook!