Getuigenoproep schietincident Markveldebrink Enschede

Enschede – Op woensdag 2 november omstreeks 00.20 uur is er geschoten aan de Markveldebrink in Enschede. Getuigen hebben gezien dat er een jongen die een pet droeg op een schutting zat en meerdere malen in een tuin heeft geschoten. Voor zover de politie weet zijn hierbij geen slachtoffers gevallen.

Toen agenten naar de plek van de melding reden zagen zij een auto wegrijden. De agenten zijn deze auto gevolgd. De bestuurder van de auto reed zich korte tijd later klem in de bosjes aan de Stokkumbrink. De bestuurder wist te ontkomen.

De politie heeft de auto in beslag genomen. De politie is direct gestart met een onderzoek aan de Markveldebrink en heeft hier ook forensisch onderzoek gedaan. Ook heeft er op woensdag 2 november een buurtonderzoek plaatsgevonden.

De politie komt graag in contact met mensen, die informatie hebben voor de politie dat een verband kan hebben met dit schietincident. Daarvoor kan contact worden opgenomen met de districtsrecherche van de politie in Twente, via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, tel. 0800-7000.

(Bron: politie)

Het laatste 112-nieuws uit Enschede rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van 112Enschede! Volg ons ook op Facebook!