‪Man met ernstig letsel aangetroffen op vliegbasis Twente, al dagen buiten kennis; politie zoekt onbekende man op e-bike

Oldenzaal – Enschede – Op maandag 6 februari 2017 is er omstreeks 13:45 uur een man met ernstig letsel liggend naast zijn fiets aangetroffen. Het slachtoffer lag buiten kennis op de weg voorbij de rode paaltjes nabij vliegbasis Twente. Zie gele pijl bijgevoegde kaart!

Aangezien de man momenteel nog steeds buiten kennis verkeerd zijn wij gezien de onbekende toedracht op zoek naar getuigen!

Op deze zelfde weg is er ten tijde van het incident een onbekende man op een fiets gezien. Deze man fietste op een e-bike, droeg een bruine jas en fietste op het fietspad langs de Vliegbasis Twente in de richting van de Hanzepoort.

Ben jij deze man op deze e-bike en/of heb je mogelijk iets gezien of gehoord over de toedracht. Dan verzoekt de politie je te melden bij bureau Oldenzaal of te bellen met het telefoonnummer 0900-8844.

(Bron: politie)

Het laatste 112-nieuws uit Enschede rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van 112Enschede! Volg ons ook op Facebook!