20 juni 2021

Crash op de oude N18 bij Usselo: twee auto’s total loss

Enschede – Vrijdagmorgen omstreeks 8 uur heeft er op de oude N18 – Haaksbergerstraat in Usselo een crash plaatsgevonden. Twee auto’s kwamen door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing ter hoogte van de Usselerveenweg.

In de eerste instantie werd gedacht dat de inzittenden gewond waren geraakt maar dat bleek wonder boven wonder niet het geval. Beide auto’s raakten zwaar beschadigd en bleken total loss. Een van de auto’s kwam na de klap tegen een ANWB paal tot stilstand.

De weg lag na de aanrijding bezaaid met brokstukken die moesten worden opgeruimd door Twente Milieu. De weg is bijna volledig geblokt, de politie regelt het verkeer. Op dezelfde locatie hebben in het verleden vaker (ernstige) aanrijdingen plaatsgevonden.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van de aanrijding.

(foto: 112Twente | News United)

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook Tips of beelden? WhatsApp/Telegram: 06-24684900 | info@112Enschede.nl
Tip ons!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

%%footer%%