20 juni 2021

Auto’s total loss na ongeval op kruising in Enschede

Enschede – Aan het einde van de middag heeft er op de kruising van de Zuiderval met de Getfertsingel in Enschede een aanrijding plaatsgevonden. De aanrijding vond plaats op het moment dat de Zuiderval fungeert als omleidingsroute wegens een afsluiting op de A35 bij Enschede-West.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van de aanrijding en heeft één persoon aangehouden.

De inzittenden van de andere auto zijn door twee ambulances nagekeken. Inmiddels staan er ook verkeersregelaars op de Zuiderval om het verkeer in goede banen te leiden. Dit omdat een deel van de kruising is afgesloten voor het verkeer.

De auto’s raakten total loss en moeten worden afgesleept.

(foto: 112Twente | News United)

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook Tips of beelden? WhatsApp/Telegram: 06-24684900 | info@112Enschede.nl
Tip ons!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

%%footer%%