20 juni 2021

Bewoners van woning in Enschede opgeschrikt door enorme knal

Enschede – Op dinsdag 11 mei werden bewoners van een woning aan de dr. Nolensstraat rond 03:30 uur ‘s nachts opgeschrikt door een enorme knal.

Deze knal bleek te zijn veroorzaakt door zwaar vuurwerk dat door de brievenbus van de woning naar binnen was gegooid. Hierdoor ontstond enorme schade in de hal, er sneuvelden onder andere een aantal ruiten. Een buurtbewoner heeft rond het tijdstip van de explosie een auto hard horen wegrijden.

De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen en de dader(s). Bent u hiervan getuige geweest, weet u meer of heeft u camerabeelden? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.Wilt u anoniem een melding doen, belt u dan 0800-7000.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook Tips of beelden? WhatsApp/Telegram: 06-24684900 | info@112Enschede.nl
Tip ons!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

%%footer%%