20 juni 2021

Drugsafvaldumping in buitengebied van Enschede

Enschede – In het buitengebied nabij de Windmolenweg/Haimersweg is in de nacht van donderdag op vrijdag hennepafval gedumpt. Het gaat om zo’n 40 a 50 zakken en een aantal vaten. De berg werd vrijdagmorgen opgemerkt door voorbijgangers die de hulpdiensten waarschuwden.

Het hennepafval is opgeruimd door een opruimingsdienst. De laatste tijd worden er in het buitengebied van Enschede vaker durgsafvaldumpingen gedaan.

(foto: 112Twente | News United)

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook Tips of beelden? WhatsApp/Telegram: 06-24684900 | info@112Enschede.nl
Tip ons!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

%%footer%%