20 juni 2021

Het nieuws via het Telegram-kanaal van 112Enschede

Telegram is een gratis berichtendienst (zoals WhatsApp) en is beschikbaar voor mobiele platforms (Android, iOS en Windows Phone), voor de desktop (macOS, Windows en Linux) en daarnaast is er een webapplicatie.

Het laatste 112-nieuws uit Enschede rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van 112Enschede!            Klik HIER en blijf op de hoogte van al het 112-nieuws uit Enschede!

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook Tips of beelden? WhatsApp/Telegram: 06-24684900 | info@112Enschede.nl
Tip ons!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

%%footer%%