Opnieuw geparkeerde auto in brand in Enschede

Enschede – Vrijdagmorgen is Enschede opnieuw opgeschrikt door autobrand. De politie doet onderzoek.

De hulpdiensten kregen omstreeks kwart voor zes een melding van een autobrand aan de Zweringweg in Enschede. Bij aankomst van de hulpdiensten stond er een geparkeerde auto in brand. De auto raakte total loss.

De politie is direct een onderzoek gestart naar de oorzaak van de brand. De omgeving van de brand is afgezet voor sporenonderzoek. Mensen die iets hebben gezien of meer weten over de oorzaak van de brand worden verzocht zich te melden bij de politie. Daarnaast is de politie op zoek naar camerabeelden.

(foto: 112Twente | News United)

Tips? Gebruik onze WhatsApp-tiplijn: 06-24684900 | Ook voor het sturen van foto’s en video’s.  

Volg ons op Facebook

Facebook Pagelike Widget