20 juni 2021

Aanhoudingen na steekincident Enschede

Enschede – De politie heeft drie personen aangehouden na een steekincident aan de Lintveldebrink in Enschede. Afgelopen zondagmiddag 1 november raakte een 58-jarige man daar zwaargewond.

De aangehouden personen zitten vast en de politie doet nog volop onderzoek naar de achtergrond van het incident. Om dat onderzoek goed te kunnen doen is het nog niet mogelijk om leeftijden en woonplaatsen van de drie verdachten vrij te geven.

Onderzoek
Door grondig onderzoek is de politie bij de drie verdachten terecht gekomen. Daarbij is onder meer sporen- en buurtonderzoek gedaan.

Tips blijven welkom
Alle informatie die mogelijk te maken kan hebben met dit steekincident is welkom! Dat geldt ook voor camerabeelden. Getuigen kunnen informatie delen via 0900-8844, het tipformulier. Anoniem een tip doorgeven kan via 0800-7000.

(foto: 112Twente | News United)

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook Tips of beelden? WhatsApp/Telegram: 06-24684900 | info@112Enschede.nl
Tip ons!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

%%footer%%