Politie zoekt getuigen na beschieting in Enschede

Enschede – In de nacht van donderdag 17 op vrijdag 18 september is er een woning beschoten aan de Doctor P. van Hoekstraat in Enschede. De politie is op zoek naar getuigen en camerabeelden.

De bewoner van het huis lag te slapen toen het huis onder vuur werd genomen. In de ruit zijn kogelgaten aangetroffen. De melding kwam rond 05:30 uur bij de politie binnen, maar onderzoek heeft uitgewezen dat de beschieting tussen 02:00 en 03:00 heeft plaatsgevonden.

Melden
De politie is een groot onderzoek gestart. Er is buurtonderzoek verricht en de forensische opsporing is ingezet. Daarnaast kunnen getuigen een belangrijke rol spelen. Mensen die iets opvallends hebben gehoord of gezien of weten wie hierachter zit vragen we contact op te nemen via 0900-8844. Ook beelden van bijvoorbeeld deurbellen, dashcams of beveilingscamera’s uit de omgeving kunnen van groot belang zijn. Anoniem melden kan via 0800-7000.

Niemand gewond

Bij de beschieting raakte niemand gewond. Uiteraard doet de politie er alles aan om de dader(s) op te sporen. Vooralsnog is er niemand aangehouden.

(foto: 112Twente | News United)