Politie zoekt gevluchte scooterrijder na aanrijding in Enschede

Enschede – Op zondag 22 maart 2020, omstreeks 17.00 uur heeft er een aanrijding plaats gevonden tussen een personenauto en een scooter. De aanrijding vond plaats op de kruising Lijsterstraat en de Mekkelholtsweg te Enschede. De scooter is vervolgens doorgereden.

Door een getuige is gezien dat de scooter de Mekkelholtsweg in reed. Er is geen signalement of kenteken bekend van de doorrijder. Op de plaats van de aanrijding is een kap van de scooter achtergebleven.

De politie komt graag in contact met getuigen van deze aanrijding of met personen die meer informatie kunnen geven over de scooter/bestuurder. U kunt contact opnemen met de politie door te bellen met 0900-8844.

Tips? Gebruik onze WhatsApp-tiplijn: 06-24684900 | Ook voor het sturen van foto’s en video’s.

Volg ons op Facebook

Facebook Pagelike Widget