Twee mannen aangehouden voor beroving pizzabezorger in Enschede

Enschede – Deze week heeft heeft de politie twee mannen aangehouden voor betrokkenheid bij het beroven van een pizzakoerier op 2 januari in Enschede.

De 20-jarige koerier werd met een mes bedreigd en de twee overvallers namen zijn geld en scooter mee. De politie heeft afgelopen maandag een 20-jarige man uit Enschede aangehouden en afgelopen woensdag een 22-jarige man uit Haaksbergen.

Tijdens het onderzoek bleek dat 2 januari, zo’n kwartier voor deze pizzakoerier is overvallen er ook is geprobeerd een andere maaltijdbezorger te beroven. Dat is niet gelukt, maar deze poging is wel strafbaar en ook daarvan verdenkt de politie de twee aangehouden mannen. Ze zitten nog vast en hun rol en betrokkenheid bij de zaken wordt onderzocht.

Tips? Gebruik onze WhatsApp-tiplijn: 06-24684900 | Ook voor het sturen van foto’s en video’s.  

Volg ons op Facebook

Facebook Pagelike Widget