Video: Vrouw omgekomen bij steekpartij in Hengelo; Man aangehouden

Hengelo – Politie heeft een man aangehouden die wordt verdacht van betrokkenheid bij haar dood.

Op woensdag 25 december 2019 omstreeks 2.00 uur is een vrouw neergestoken aan de Hamshire in Hengelo. Getuigen, die de vrouw hebben aangetroffen, hebben getracht eerste hulp te verlenen en de politie gealarmeerd.

Een 27-jarige man uit Hengelo werd kort daarop aangehouden aan de Jozef Israëlsstraat. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van de vrouw.

De politie heeft een vermoeden wie het slachtoffer is maar haar identiteit moet nog officieel worden vastgesteld.

Voorwerpen aangetroffen?
Het plaats delict aan de Hampshire is afgeschermd en door rechercheurs van de forensische opsporing wordt nog steeds een onderzoek gedaan. Tevens wordt in de omgeving gezocht naar het voorwerp waarmee de vrouw gestoken is.

Het kan zijn dat de verdachte op zijn vlucht zich heeft ontdaan van kleding of andere voorwerpen. De politie hoopt dat de vinders ervan contact op nemen zodat alle bijzonderheden in de omgeving van Hampshire, Bankastraat, Troelstrastraat, Weideweg of Jozef Israëlsstraat kunnen worden vastgelegd voor nader onderzoek.

Weet u meer?
De politie is volop bezig met het onderzoeken van de oorzaak en de toedracht van dit gewelddadige incident.Heb je iets gezien of weet je meer? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem een melding doen kan via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

(foto: News United)