20 juni 2021

Politie treft 2000 kilo zwaar vuurwerk aan In Enschede

Enschede – Een 29-jarige man werd op heterdaad betrapt met dozen vuurwerk in zijn auto.

Vorige week dinsdag 26 november werd een 29-jarige man uit Enschede aangehouden. Hij vervoerde in zijn auto dozen met illegaal vuurwerk. De politie stelde een onderzoek in en trof totaal 2000 kilo illegaal vuurwerk aan op twee locaties. Een groot gedeelte van het materiaal dat in beslag is genomen zijn zware explosieven. De man is inmiddels weer in vrijheid gesteld. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Illegaal vuurwerk melden kan ook anoniem

Illegaal zwaar vuurwerk ligt in veel gevallen gewoon opgeslagen bij mensen thuis. Dat zorgt voor levensgevaarlijke situaties voor de omgeving.

Daarom vraagt de politie uw hulp in om slachtoffers te voorkomen, maar ook ter bescherming van uzelf. Weet u waar illegaal vuurwerk ligt opgeslagen, laat het de politie dan weten. Dat kan anoniem via 0800-7000 of via hun website www.meldmisdaadanoniem.nl.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook Tips of beelden? WhatsApp/Telegram: 06-24684900 | info@112Enschede.nl
Tip ons!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten

%%footer%%