Politie zoekt getuigen van straatroof in Enschede

Enschede – Een 17-jarige jongen uit Enschede is dinsdagavond het slachtoffer geworden van een straatroof. De jongen raakte hierbij lichtgewond. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.

Het slachtoffer fietste rond 21:15 uur door de fietstunnel onder de A35 door in de richting van de Zuidhollandlaan en de Europaschool. Net voorbij de tunnel werd hij door twee onbekende mannen tot stoppen gedwongen. De mannen dwongen hem een stukje mee te lopen, waarna hij persoonlijke spullen moest afstaan. De daders gebruikten hierbij geweld. De mannen gingen er rennend vandoor, door het park in de richting van de Burgemeester van Veenlaan of kruising Straatsburglaan met de Zuidhollandlaan.

Signalement

Van de daders is een beperkt signalement bekend. Beide zijn ongeveer 20 jaar oud. Ze droegen allebei een zwarte jas, zwarte trainingsbroek, zwarte schoenen en zwarte capuchon. Daarnaast droegen beide een zwarte bivakmuts. De lengte van daders wordt geschat op 1.80-1.85 meter.

Heb je iets gezien of weet je meer? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem een melding doen kan via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Tips? Gebruik onze WhatsApp-tiplijn: 06-24684900 | Ook voor het sturen van foto’s en video’s.  

Volg ons op Facebook

Facebook Pagelike Widget