Tweede autobrand bij woning in Gronau, politie onderzoekt brandstichting

Gronau Epe – Afgelopen nacht heeft er opnieuw een autobrand gewoed in Gronau Epe. Ditmaal brandde er een auto uit tegen een woning aan de Riekenhofweg.

De hulpdiensten kregen omstreeks 02:50 uur een melding van een autobrand tegen een woning. Eenmaal ter plaatse troffen zij een brandende auto aan naast een woning. De brandweer kon nog net voorkomen dat de brand oversloeg naar de woning.

Het is de tweede autobrand in een paar dagen tijd in Gronau. Eerder deze week brandde er een auto uit aan de Azaleenweg. De politie houdt in beide gevallen rekening met brandstichting en doet onderzoek.

(Foto: Pascal Vlutters | News United)

Tips? Gebruik onze WhatsApp-tiplijn: 06-24684900 | Ook voor het sturen van foto’s en video’s.

Volg ons op Facebook

Facebook Pagelike Widget