Gewapende overval op Enschedese ijzerhandelaar in 2011 in Opsporing Verzocht

Enschede – In de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 21 mei wordt aandacht besteed aan een gewapende overval op een ijzerhandelaar uit 2011. De overval vond plaats op donderdagmorgen 17 november 2011.

Die ochtend rond 07.15 uur verlaat het slachtoffer, net als iedere ochtend, zijn woning aan de Steenweg om aan het werk te gaan. Bij het instappen in zijn auto wordt hij aangevallen door twee onbekende mannen die hem slaan met een knuppel. Uiteindelijk wordt het slachtoffer zelfs beschoten met een pistool. Hierbij werd hij in zijn zij geraakt.

Recentelijk werd het onderzoek opnieuw onder de loep genomen en werden nieuwe forensische technieken op de destijds veilig gestelde sporen toegepast. Dit leverde ook nieuwe vragen op die in de uitzending van Opsporing Verzocht aan de kijker worden gesteld.

De uitzending van Opsporing Verzocht begint om 20.35 uur op NPO1 en zal de volgende dag rond 12.00 uur worden herhaald op NPO2.

Tips? Gebruik onze WhatsApp-tiplijn: 06-24684900 | Ook voor het sturen van foto’s en video’s.

Volg ons op Facebook

Facebook Pagelike Widget