Twee personen gewond bij buurtruzie in Enschede; politie zoekt getuigen

Enschede – Vermoedelijk is een ruzie tussen kinderen dinsdagavond 7 mei in Enschede Oost aanleiding tot een fikse buurtruzie geweest. Daarbij werden klappen uitgedeeld en is fysiek geweld gebruikt. Twee mensen hebben zich voor onderzoek gemeld bij de huisartsenpost. Het is nog onduidelijk hoe het conflict is ontstaan en waarom het uit de hand is gelopen.

De politie is gestart met onderzoek in de buurt en roept mensen die het incident gezien hebben, of meer weten over de achtergrond, op zich te melden. Dat kan via de wijkagent, het politienummer 0900-8844, of via het meldpunt www.meldmisdaadanoniem.nl (telefoon 0800-7000).

Met het oog op het lopende onderzoek en waarheidsvinding kunnen op dit moment geen nadere mededelingen gedaan worden.

Tips? Gebruik onze WhatsApp-tiplijn: 06-24684900 | Ook voor het sturen van foto’s en video’s.  

Volg ons op Facebook

Facebook Pagelike Widget