Grensoverschrijdend Politieteam houdt man op heterdaad aan voor vervoeren van chemicaliën

Enschede – Het Grensoverschrijdend Politie Team (GPT) heeft gisteren een 33-jarige man uit Heerlen op heterdaad aangehouden omdat hij in zijn auto chemicaliën voor het produceren van drugs vervoerde.

Gisteravond rond 17.40 uur kreeg het GPT een ANPR-hit. Bij de controle van het voertuig roken agenten dat er een chemische lucht uit de auto kwam en dat er in de afgesloten laadruimte jerrycans met vloeistoffen stonden. Na controle door de brandweer en het LFO (landelijke forensische opsporing) bleek het te gaan om chemicaliën die worden gebruikt voor het produceren van drugs. Daarop werd de man aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

Tips? Gebruik onze WhatsApp-tiplijn: 06-24684900 | Ook voor het sturen van foto’s en video’s.  

Volg ons op Facebook

Facebook Pagelike Widget