Onderzoek vier doden Enschede: 26-jarige man uit Enschede

Enschede – De 26-jarige man uit Enschede die vorige week is aangehouden in het onderzoek naar de gewelddadige dood van vier personen in Enschede, is in vrijheid gesteld. De man is niet langer verdachte in de zaak.

De vier slachtoffers zijn dinsdagmiddag aangetroffen in een pand aan de Van Leeuwenhoekstraat. Daarop zijn dinsdagavond twee mannen aangehouden, onder wie de 26-jarige. De andere man is eerder al vrijgelaten.

Opsporing Verzocht besteedt morgen (dinsdag 20 november) aandacht aan het misdrijf. De politie doet daar een oproep om in contact te komen met getuigen die zich nog niet hebben gemeld.

(foto: News United)

Tips? Gebruik onze WhatsApp-tiplijn: 06-24684900 | Ook voor het sturen van foto’s en video’s.

Volg ons op Facebook

Facebook Pagelike Widget