Meerdere fietsen gestolen bij station in Enschede

Enschede – Vanmiddag werden vanuit de fietsenstalling nabij het busstation aan het van Heekplein meerdere fietsen weggenomen. De politie werd door verschillende mensen aangesproken die aangaven dat hun rijwiel was gestolen.

Er hebben zich vijf personen gemeld die hun fiets deze middag tussen 13.00 uur en 15.15 uur hadden gestald op de genoemde plek.

Na terugkomst zag men dat hun fiets verdwenen was. Het ging hierbij voornamelijk om e-bikes. Deze waren op verschillende manieren afgesloten, echter mocht dit niet baten. Het vermoeden bestaat dat er door de dief of dieven gebruik is gemaakt van een vervoersmiddel waar men de spullen heeft ingeladen.

De politie is een onderzoek gestart en op zoek naar getuigen of mensen die meer weten. Heeft u iets gezien of weet u meer? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Tips? Gebruik onze WhatsApp-tiplijn: 06-24684900 | Ook voor het sturen van foto’s en video’s.

Volg ons op Facebook

Facebook Pagelike Widget