20-jarige man neergestoken in centrum Enschede, twee aanhoudingen

Enschede – De politie heeft een 47-jarige man uit Enschede en een 40-jarige man uit Duitsland aangehouden in verband met het steekincident op het Willem Wilminkplein op maandagavond 15 oktober.

Het 20-jarige slachtoffer zonder vaste woon-of verblijfplaats werd met verwondingen vervoerd naar het ziekenhuis. De politie is op zoek naar getuigen van het steekincident.

Op maandagavond 15 oktober rond 22.08 uur, kreeg de politie een melding dat er iemand was neergestoken aan de Van Lochemstraat. Agenten troffen de gewonde man aan, verleenden hulp en startten direct een onderzoek op.

Een getuige verklaarde dat het steekincident op het Willem Wilminkplein heeft plaatsgevonden. Mogelijk is er een ruzie met het slachtoffer en één van de verdachten aan het steekincident voorafgegaan. Daarom is de politie op zoek naar getuigen die meer informatie hebben.

Heeft u meer informatie?

Was u gisteravond rond 22.00 uur op het Willem Wilminkplein en bent u getuige geweest van het steekincident? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Wilt u liever uw informatie anoniem doorgeven? Bel dan met Misdaad Anoniem via 08000-7000.

(foto: 112Twente | News United)