27-jarige Enschedeër knock-out geslagen en beroofd op Wilminkplein

Enschede – Met twee man iemand buiten westen slaan, vluchten, terugkomen om het slachtoffer te beroven en hem vervolgens op straat achter laten. Dat is wat er afgelopen nacht rond 2.30 uur gebeurde op het Willem Wilminkplein in Enschede. De politie in Enschede is op zoek naar getuigen.

Een 27-jarige man uit Enschede zat vannacht op een bankje toen twee mannen met een scooter hem aanvielen. De twee zijn er met kostbare spullen van het slachtoffer vandoor gegaan. De politie is op zoek naar de twee mannen en roept getuigen op zich te melden.

Was u afgelopen nacht rond 2.30 uur in de buurt van het Willem Wilminkplein in Enschede en heeft u deze beroving zien gebeuren, of slaat u aan op de twee mannen op een scooter? Neem dan contact met de Politie Enschede via 0900-8844.

Tips? Gebruik onze WhatsApp-tiplijn: 06-24684900 | Ook voor het sturen van foto’s en video’s.

Volg ons op Facebook

Facebook Pagelike Widget