Man uit Hengelo aangehouden na misdrijf in woning Enschede

Enschede – Op donderdag 12 juli hield de politie een 36-jarige man uit Hengelo aan in het onderzoek naar het overlijden van een 26-jarige man uit Enschede aan het Oosterveld. De Hengeloër wordt momenteel verhoord. Het onderzoek in deze zaak gaat ondertussen door.

Op dinsdag 3 juli omstreeks 17.00 uur kreeg de politie een melding dat er in een woning aan Het Oosterveld een overleden persoon zou zijn aangetroffen. De agenten troffen aan het Oosterveld het lichaam van een man aan. Door onderzoek stelde de politie vast dat het om een 26-jarige man uit Enschede gaat die door geweld om het leven is gekomen. De man woonde sinds een aantal maanden in de woning.

Team Grootschalige Opsporing

De politie formeerde het Team Grootschalige Opsporing met de naam Letland en begon een onderzoek naar de omstandigheden waaronder de 26-jarige Enschedeër in de woning aan Het Oosterveld om het leven is gekomen.

Weet u meer over deze zaak? Neem dan contact op

De politie is voor het onderzoek in deze zaak nog steeds op zoek naar informatie over wat er op dinsdag 3 juli en de periode voorafgaand aan 3 juli is gebeurd. Heeft u nog niet met de politie gesproken en beschikt u over informatie die voor de oplossing van deze zaak relevant kan zijn? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. U kunt ook anoniem een melding doorgeven via Bel M, tel. 0800-7000.

(foto: 112Twente | News United)

Tips? Gebruik onze WhatsApp-tiplijn: 06-24684900 | Ook voor het sturen van foto’s en video’s.

Volg ons op Facebook

Facebook Pagelike Widget