Hele nacht onderzoek in woning Enschede na vondst dode man

Enschede – Het Team Grootschalige Opsporing heeft ook afgelopen nacht uitgebreid onderzoek verricht in de woning aan Het Oosterveld in Enschede.

Op dinsdag 3 juli 2018 omstreeks 17.00 uur kwam er bij de politie een melding binnen over een overleden persoon in een woning aan Het Oosterveld. De agenten troffen het levenloze lichaam van een man aan. Wie de overleden man is moet nog officieel worden vastgesteld door identificatie.De politie heeft de omgeving van de woning hermetisch afgezet. Het publiek heeft geen zicht meer op wat er zich om en in de woning afspeelt.

Meerdere onderzoediensten van de politie en de recherche waren vannacht in en rond de woning aanwezig voor onderzoek. Het was een komen en gaan van agenten en rechercheurs.De politie heeft de gehele nacht het plaats delict bewaakt.

Ook vandaag wordt er nog uitgebreid onderzoek verricht.

(foto: 112Twente | News United)

Tips? Gebruik onze WhatsApp-tiplijn: 06-24684900 | Ook voor het sturen van foto’s en video’s.

Volg ons op Facebook

Facebook Pagelike Widget