12-jarig meisje mishandeld in Enschede; politie zoekt getuigen

Enschede – Afgelopen vrijdag, 1 juni omstreeks 20:45 uur is een 12-jarig meisje mishandeld door vermoedelijk 7 jongens.

Het meisje vertelde dat ze over de Burgemeester van Veenlaan fietste met haar mobiele telefoon in haar handen. Op een gegeven moment werd ze bij haar fietsendrager vast gepakt en van haar fiets geduwd.

De jongens gaven aan dat zij het filmpje van haar telefoon moest verwijderen. Vermoedelijke dachten de jongens dat het meisje een filmpje van ze had gemaakt. Het meisje gaf aan dat ze niet had gefilmd en dat er niets te verwijderen valt.

Uiteindelijk is het meisje in haar buik getrapt waar ze nog steeds last van heeft.

Signalement van de jongen die haar getrapt heeft is als volgt:

– Ongeveer 12 jaar oud;

– Stevig postuur;

– Bruin/blond haar;

– Wit T-shirt met blauwe merkprint voorop;

– Zwarte, ronde bril.

De politie is op zoek naar mensen die wat hebben gezien of gehoord. De politie wil graag weten wat er exact die avond plaats heeft gevonden. Heb je dus iets gezien of gehoord? Meld je dan via 0900-884.

Tips? Gebruik onze WhatsApp-tiplijn: 06-24684900 | Ook voor het sturen van foto’s en video’s.

Volg ons op Facebook

Facebook Pagelike Widget