Buurtbewoner gewond bij woningbrand in Glanerbrug

Glanerbrug – Vanmorgen is er brand ontstaan op de bovenverdieping van een woning aan de Stentorlaan in Glanerbrug. Toen de brand uitbrak waren de bewoners waaronder kinderen en huisdieren in de woning.

Een toegesnelde buurtbewoner bedacht zich na het zien van de ook geen moment en ging de woning binnen in een poging om de brand te blussen. Bij een poging om het vuur te doven raakte hij gewond aan zijn hand.

De bewoners en de huisdieren konden de woning tijdig verlaten. De brandweer die met meerdere eenheden was uitgerukt heeft de brand op de bovenverdieping geblust. De brandweer heeft hierbij een raam geforceerd aan de voorzijde van de woning.

De woning heeft bij de brand schade opgelopen. De oorzaak van de brand is nog onbekend. De brand trok veel bekijks uit de buurt. De buurtbewoner is door ambulancepersoneel opgevangen nadat brandweerlieden eerste hulp hadden verleend aan de man.

(foto: 112Twente | News United)

Tips? Gebruik onze WhatsApp-tiplijn: 06-24684900 | Ook voor het sturen van foto’s en video’s.

Volg ons op Facebook

Facebook Pagelike Widget