UPDATE: vermiste 53-jarige verwarde man uit Enschede aangetroffen in Hengelo

UPDATE: de vermiste man is aangetroffen in Hengelo.

Enschede – Sinds zaterdagmorgen 09:30 uur is de politie op zoek naar een 53-jarige man die in verwarde toestand is vertrokken vanaf zijn verblijfadres. De man heeft grijze haren (bovenop kaal), draagt een knalblauwe polo met daaroverheen een donkere jas en heeft een oorbelletje in een van zijn oren.

De man is vertrokken vanuit het centrum van Enschede maar kan, aangezien er inmiddels wat tijd verstreken is, natuurlijk al wat afstand hebben afgelegd. Zie je de man lopen of weet je waar hij nu is? Neem dan contact met de politie via 0900-8844. Bij spoed kunt u 112 bellen.

Tips? Gebruik onze WhatsApp-tiplijn: 06-24684900 | Ook voor het sturen van foto’s en video’s.

Volg ons op Facebook

Facebook Pagelike Widget