Drie jongens aangehouden na overval op supermarkt in Enschede

Enschede – Voor de overval op een supermarkt aan het Oosterveld in augustus 2017 heeft de politie drie aanhoudingen verricht. De drie verdachten, allen in de leeftijd van 14/15 jaar oud, zijn ingesloten voor verhoor.

De overval vond plaats op vrijdag 11 augustus. Twee medewerkers die op dat moment aan het werk waren moesten onder dreiging van een vuurwapen geld aan de overvallers overhandigen.

Zover kwam het echter niet omdat de medewerkers alarm sloegen waarop de overvallers zonder buit er vandoor gingen. Ondanks dat agenten snel ter plaatse waren en naar de verdachten zochten in de omgeving, werden ze niet gevonden. De recherche startte daarop een onderzoek.

Onderzoek

De politie plaatste een getuigenoproep en in een opsporingsprogramma werd aandacht aan de zaak besteed. Het speurwerk leidde tot de aanhouding van twee verdachten op 3 april. De derde verdachte werd op 9 april aangehouden.

Tips? Gebruik onze WhatsApp-tiplijn: 06-24684900 | Ook voor het sturen van foto’s en video’s.

Volg ons op Facebook

Facebook Pagelike Widget