Politie zoekt eigenaar van fiets in onderzoek naar ernstig zedenmisdrijf in Enschede

Enschede – Het Team Grootschalige Opsporing dat het ernstige zedemisdrijf in Enschede onderzoekt wil graag in contact komen met de rechtmatige eigenaar van een herenfiets voorzien van fietstassen. De fiets werd na het misdrijf aangetroffen aan de M.H.- Tromplaan in Enschede.

Op dit moment kan de politie in haar systeem geen aangifte, van diefstal van een fiets , matchen met de aangetroffen herenfiets. De mogelijkheid is aanwezig dat de eigenaar geen aangifte heeft gedaan of dat de fiets mogelijk in Duitsland is gestolen.

In de fietstassen zaten kinderrugzakken met broodtrommels, sleutels en een USB-stick.

Wie weet van wie deze fiets is of herkend de aangetroffen goederen? Bel 0900-8844 o.v.v.: TGO Kenia.

Tips? Gebruik onze WhatsApp-tiplijn: 06-24684900 | Ook voor het sturen van foto’s en video’s.

Volg ons op Facebook

Facebook Pagelike Widget