Vier wietplantages vernietigd in Enschede

Enschede – Afgelopen nacht kreeg de politie een melding van wateroverlast in een woning in Enschede. Hier bleek dat dit veroorzaakt werd door een in werking zijnde wietplantage met 300 planten. Ook op een ander adres werd een plantage met 293 planten aangetroffen. In beide gevallen was er diefstal van stroom en hierdoor gevaar voor omgeving.

Vandaag werden er in de Zuidwijken twee wietplantages vernietigd. In totaal ging het hier om 500 planten. Op een van de adressen werd een alarmpistool, gelijkend op een vuurwapen, aangetroffen en in beslag genomen.

Ook in deze beide gevallen ging het om diefstal van stroom en kon dit gevaarlijke situaties opleveren. In alle gevallen volgt nader onderzoek en zal proces verbaal worden opgemaakt.

Tips? Gebruik onze WhatsApp-tiplijn: 06-24684900 | Ook voor het sturen van foto’s en video’s.

Volg ons op Facebook

Facebook Pagelike Widget