Mannen met bivakmutsen beroven 16-jarige jongen in Enschede

Enschede – Een 16-jarige jongen is in de nacht van dinsdag op woensdag 3 januari op Het Poolman het slachtoffer geworden van straatroof. Onder dreiging van geweld moest hij zijn telefoon en portemonnee afstaan. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op om zich te melden.

Het slachtoffer was tussen 00:30 en 00:40 uur op zijn scooter op Het Poolman richting het tankstation. Voor de Heuwkampstraat werd hij tegengehouden door twee jongemannen met een bivakmuts op. Hij kreeg een klap in het gezicht en moest zijn eigendommen afstaan. De twee verdachten liepen vervolgens in de richting van de Veilingstraat, waarna ze rechtsaf sloegen richting de Poolmansweg.

Getuigenoproep

Een van de verdachten betrof een blanke man van 20-23 jaar met een normaal postuur. Hij droeg een donkere jas met een glimmend vakje op de borst en een zwarte wijde broek. De tweede verdachte had een licht getinte/bruine huidskleur, een slank postuur en droeg een zwarte jas en zwarte broek. Hij sprak accentloos Nederlands en rende erg snel weg. Heeft u iets gezien dat met dit incident te maken kan hebben, neem dan contact op met de politie via 0900 8844 of vul onderstaand tipformulier in. Anoniem melden kan ook via 0800 7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl.

Tips? Gebruik onze WhatsApp-tiplijn: 06-24684900 | Ook voor het sturen van foto’s en video’s.  

Volg ons op Facebook

Facebook Pagelike Widget