Onderzoek na aantreffen kogelhulzen in Enschede

Enschede – De politie in Enschede is een onderzoek gestart na het aantreffen van hulzen. Mensen die informatie hebben die voor het onderzoek van belang is, worden verzocht contact op te nemen met de politie.

en getuige belde gisteravond, 2 december 2017, rond 19.45 uur, de politie omdat hij dacht dat hij schoten hoorde in de omgeving van de Hoge Boekelerweg in Enschede. Bij een bruggetje over de Hoge Boekelerweg werden inderdaad kogelinslagen en hulzen aangetroffen. Door de agenten is de plaats delict uitgebreid onderzocht. De aangetroffen hulzen zijn veiliggesteld voor nader onderzoek. Er zijn geen slachtoffers gevallen. De politie is een onderzoek gestart.

De politie vraagt mogelijke getuigen te bellen met 0900 8844. Anoniem bellen kan ook via 0800 7000.

Tips? Gebruik onze WhatsApp-tiplijn: 06-24684900 | Ook voor het sturen van foto’s en video’s.  

Volg ons op Facebook

Facebook Pagelike Widget