Politie zoekt getuigen na grote bedrijfsbrand in Enschede; brandstichting niet uitgesloten

Enschede – De politie in Enschede is een onderzoek gestart naar een grote brand bij een bedrijf aan de Burgemeester van Veenlaan in Enschede op woensdagavond 29 november. Er wordt niet uitgesloten dat er sprake is van brandstichting, vandaar dat de politie hoopt dat er getuigen zijn die iets gezien hebben of die misschien beelden hebben gemaakt tijdens het begin van de brand.

De brand werd ontdekt omstreeks 21.45 uur. Hulpdiensten gingen direct te plaatse om de brand te bestrijden en de omgeving te beveiligen. De brand was zo fors dat het pand compleet afbrandde. Het is nog onduidelijk hoe de brand kon ontstaan. Vandaar dat de politie onderzoek doet naar de toedracht. In dat kader worden getuigen opgeroepen om zich te melden.

Getuigenoproep
Heeft u omstreeks iets 21.45 uur iets verdachts gezien in de omgeving van de Burgemeester van Veenlaan? Of heeft u beelden tijdens het begin van de brand? Wilt u dan contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Melden kan ook anoniem via 0800-7000 of online via www.meldmisdaadanoniem.nl.

Tips? Gebruik onze WhatsApp-tiplijn: 06-24684900 | Ook voor het sturen van foto’s en video’s.  

Volg ons op Facebook

Facebook Pagelike Widget