42-jarige man uit Enschede loopt met mes rond bij station in Tilburg

Tilburg – De politie heeft woensdag 23 maart 2016 omstreeks 00.30 uur op de Spoorlaan, voor de hoofdingang van het Centraal Station een 42-jarige man uit Enschede aangehouden ter zake verboden wapenbezit. De man liep met een mes rond.

Agenten kregen een melding om naar het Station te gaan omdat daar een man zou rondlopen met een mes. Ze zagen de bedoelde man voor de ingang staan. Hij had het mes in zijn rechterhand en riep : “Schiet me dan dood”. Een van de agenten riep tegen de man dat hij het wapen moest laten vallen en dat hij op zijn knieën moest gaan zitten omdat er anders pepperspray gebruikt zou worden. Hieraan voldeed de verdachte waarna hij is aangehouden.

Een NS-medewerker is als getuige gehoord. Hij verklaarde dat de aangehouden verdachte kort daarvoor uit de trein was gezet omdat hij geen kaartje had. De verward overkomende man had vervolgens gedreigd zijn pols door te snijden.

(bron: politie)

Het laatste 112-nieuws uit Enschede rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van 112Enschede! Volg ons ook op Facebook!