1600 automobilisten gecontroleerd bij grote alcoholcontrole Oldenzaal, Almelo, Hengelo en Enschede

Oldenzaal, Almelo, Hengelo, Enschede – In de nacht van zondag 2 op maandag 3 februari is een grote alcoholcontrole gehouden in meerdere gemeenten in Twente.

De alcoholcontrole vond plaats van zondag 23.00 uur tot maandagmorgen 06.00 uur en werd gehouden in samenwerking met de Belastingdienst en de Marechaussee. Er werd gecontroleerd n Almelo (Wierdensestraat), Oldenzaal (Spoorstraat), Hengelo (Enschedesestraat) en Enschede (Zuiderval, Oldenzaalsestraat, Parkweg, Haaksbergerstraat, Hengelosestraat).

32 bekeuringen voor rijden onder invloed
In totaal werden 1600 automobilisten gecontroleerd. Tegen 32 automobilisten wordt proces-verbaal opgemaakt voor rijden onder invloed van alcohol, van zes automobilisten werd het rijbewijs ingevorderd. Daarnaast werden 20 bekeuringen uitgeschreven voor diverse verkeersovertredingen, waaronder snelheid, rijden tijdens een rijverbod en het niet voldoen aan een bevel/vordering.
Openstaande vorderingen Belastingdienst

Door de belastingdienst werd beslag gelegd op twee auto’s en werd een bedrag van in totaal €3600 euro aan openstaande vorderingen geïnd.

(bron: politie)

Het laatste 112-nieuws uit Enschede rechtstreeks bij jou in Telegram? Word dan nu lid van het Telegram-kanaal van 112Enschede! Volg ons ook op Facebook!

Geef een reactie